Ik ben Marianne spiritueel intuïtief en heet u welkom.

Via mijn mediumschap / mediamieke gave en levenservaringen geef ik u inzichten en help ik u op weg in uw groei en bewustwordingsproces, waardoor u een hoger bewustzijn creëert. Op mijn manier, vanuit eigen wijsheid, intuïtie, ervaringen en met dank aan het universum.

In de loop der jaren heb ik leren werken met energieën, denk daarbij aan energetische healing en tarot readingen via mijn eigen decks of het waarnemen van energieën.

Ik ben heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderruikend, helderwetend.

Dit maakt het paranormaal plaatje voor mij compleet.

 

SPIRITUALITEIT

 

Al vanaf mijn geboorte blijk ik heel gevoelig (HSP, paranormaal) te zijn, hetgeen waarvan ik pas in mijn latere leeftijdsjaren het volledige bewustzijn van heb gekregen en alles terug kon herleiden naar eerdere momenten.

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar op het moment dat ik eraan toe was om te groeien naar zelfliefde en een hoger bewustzijn. Een ontwaking die niet meer is gestopt.

 

Alles zo snel als het licht!

 

Ik hoop dat u daar uw Kracht uit kunt halen, dat u mijn Liefde voelt en dat ook u het pad van licht volgt. Het is een heel intens pad, wat continu voelen en hard werken is op diverse niveaus.

 

Dit doen we samen en een gemotiveerde inzet is de eerste stap om te groeien in uw bewustzijn en uw ontwikkeling.

 

Dankbaarheid, liefde, licht en Kracht en vrijheid kreeg IK er voor terug.
Het leven is nooit meer als vanouds.

Het is Goddelijk in Zijn!


Kan ik u helpen op uw spirituele pad en om inzichten te geven in uw leven?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Warme groet,
Marianne

 

Via Marianne een unieke lezing (reading) met mystieke eigen kaartendecks. Geheel op haar eigen wijze, waarin healing, coaching en inzichten centraal mogen staan. Marianne wordt begeleid vanuit haar universum.

De exclusieve decks die vanuit intuïtie door Marianne zelf zijn ontworpen en waarbij afbeeldingen van haar eigen spirituele intuïtieve schilderijen zijn gebruikt, zijn voor echte liefhebbers te bestellen.