Prijslijst

 

Tijdens een Reikibehandeling creëer ik een rustige en ontspannen omgeving waarin je je op je gemak voelt en volledig kunt ontspannen. De behandeling begint meestal met een kort gesprek waarin we jouw specifieke behoeften en doelen voor de sessie bespreken.

Vervolgens nodig ik je uit om comfortabel te gaan liggen op een behandeltafel, gekleed in gemakkelijke kleding als je dat fijn vindt, uiteraard mag je ook ontkleed plaats nemen. Ik plaats mijn handen zachtjes op verschillende delen van je lichaam, beginnend bij je hoofd en werkend naar beneden tot aan je voeten, terwijl ik de Reiki-energie doorgeef.

Tijdens de behandeling kan je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, tintelingen of diepe ontspanning. Dit zijn tekenen dat de Reiki-energie zijn werk doet en blokkades in je energieveld aan het oplossen is.

Ik werk intuïtief en stem af op de energiebehoeften van je lichaam terwijl de sessie vordert. Indien nodig kan ik ook gebruikmaken van Reikisymbolen en mantra's om de energie te versterken en te richten.

De behandeling duurt meestal ongeveer 60 tot 90 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Na afloop van de sessie bespreken we eventuele ervaringen die je hebt gehad en geef ik je indien gewenst advies voor verdere zelfzorg.

Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin je je kunt openstellen voor heling en transformatie. Mijn doel is om je te helpen ontspannen, je energie in balans te brengen en een gevoel van diepe innerlijke rust en welzijn te bevorderen.

Kundalini reiki en Ayurveda reiki behandelingen zijn nu ook mogelijk. 

 

In mijn ervaring heb ik gemerkt dat het vaak gemiddeld zeven behandelingen duurt voordat cliënten het beste resultaat bereiken. Dit kan variëren afhankelijk van individuele behoeften en omstandigheden. Ik geloof sterk in het proces van geleidelijke heling en begeleid mijn cliënten graag gedurende deze reis naar welzijn en balans. 

De introductie behandeling kost € 40 

vervolg behandeling kost € 50

Reiki op afstand is een korte behandeling van 15 min.€ 25 

 

Er zijn nu twee Loyalty cards verkrijgbaar.

• Een kaart voor  6 behandelingen waarvan je er 5 betaald voor de prijs van € 250 i.p.v. € 300.

• Een kaart voor 10 behandelingen waarvan je er Je 9 betaald voor de prijs van € 450  i.p.v. € 500 

 

Lieve groet, 

Joop